Paralimpijske igre Tokio 2020 na TV SLO 2

Še šest dni nas loči do začetka paralimpijskih iger, ki bodo med 24. avgustom in 5. septembrom potekale na Japonskem, tam pa bo tekmovalo tudi sedem naših parašportnikov. O njih se v teh dneh govori in piše. Na tem mestu pa bi vas radi povabili k spremljanju vsebin, ki jih je pred in med paralimpijskimi igrami pripravila Radio Televizija Slovenija.

Že danes, v sredo, 18. avgusta, lepo vabljeni ob 17.25 na TV SLO 1, ko bodo predvajali izobraževalno dokumentarni film Tadeja Čaterja Moj novi cilj, ki predstavlja zgodbe naših paralimpijcev in parašportnikov.

Pomemben mejnik pa bo tudi torek, 24. avgusta, ko se igre začnejo. Nacionalna televizija TV Slovenija bo med 13. in 16. uro na TV SLO 2 v neposrednem prenosu prenašala otvoritveno slovesnost. Komentator tega veličastnega dogodka bo Urban Laurenčič. Kot strokovna sodelavka bo z njim odprtje spremljala nekdanja odlična atletinja, tudi paralimpijka Tanja Cerkvenik.

Na TV Slovenija bodo vsak večer ob 21. uri tudi povzetki s Paralimpijskih iger v Tokiu, na katerih bodo prav tako sodelovali naši parašportniki in paralimpijci.

V nadaljevanju pa vabljeni k spremljanju tudi ostalih vsebin, ki jih najdete na spodnji povezavi:

https://tokio2020.zsis.si/paralimpijske-igre-na-rtv-slovenija/

Deli objavo