Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Spletno predavanje: DEMENCA IN IZGUBA SLUHA

21 marca @ 17:00 - 19:00

predavanje z naslovom “DEMENCA IN IZGUBA SLUHA: Razumevanje, prepoznavanje in skrb za ljubljene”, ki bo osvetlil pomembne tematike in najnovejša spoznanja o demenci in izgubi sluha ter njunem medsebojnem vplivu.
📅 Kdaj? Četrtek, 21. 3. 2024, ob 17h.
💻 Kje? Preko ZOOM-a.
📍 Dogodek je namenjen vsem, ki se želijo poglobiti v razumevanje demence, se seznaniti z vplivom izgube sluha na napredovanje demence, odkriti načine življenja, ki zmanjšujejo tveganje za razvoj demence, in izvedeti, kako skrbeti za ljubljene, ko je demenca že prisotna. Prav tako bomo obravnavali načine pomoči svojcem, ki se soočajo s to težavo.
👩‍🏫 Naša predavateljica, Maša Bastarda, je izkušena socialna delavka z bogatimi izkušnjami na področju demence in starostnih sprememb. Zaposlena je v Dnevnem centru aktivnosti za starejše, kjer aktivno deluje na izboljšanju kakovosti življenja starejših. Na predavanju bo delila praktične primere in nasvete za prepoznavanje in obravnavo demence. Njena predstavitev bo osredotočena na razumevanje izzivov, vezanih na demenco, s katerimi se srečujejo starejši in njihovi bližnji.
📌 Prijave obvezne.
⏰ Prijave so odprte do srede, 20. 3. 2024, do 12h.
Veselimo se srečanja z vami in skupnega koraka naprej v razumevanju in skrbi za osebe z demenco in izgubo sluha.