Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Predavanje: Delo z gluhimi s posebnimi potrebami v stanovanjski skupnosti

4 novembra @ 17:00 - 19:00

RehaCenter sluh vas vabi na predavanje: Delo z gluhimi s posebnimi potrebami v stanovanjski skupnosti, ki bo 4. 11. 2021 ob 17. uri.

Samo Dolanc je gluh otrok gluhih staršev. Leta 2016 je odšel v Nemčijo, kjer je 5 let raziskoval, delal in živel. Spoznal je nemški sistem, kulturo in življenje na splošno. Na vseh področjih si je pridobil veliko novih življenjskih izkušenj, katere bo podelil z nami. 

Samo je bil eno leto prostovoljec Evropske prostovoljne službe v društvu za gluhe v Münchnu in okolici. Naslednja štiri leta pa je delal v Heideju na severu Nemčije, v stanovanjski skupnosti za gluhe osebe s posebnimi potrebami, kjer je delal kot pomočnik vzgojitelja.

Neprofitno podjetje Herbert Feuchte Stiftungsverbund, kjer je bil zaposlen, omogoča osebam s posebnimi potrebami, ob podpori zaposlenih, vključitev v socialne aktivnosti in samostojno življenje kot enakovredni posamezniki v družbi.

Na predavanju vam bo predstavil omenjeno neprofitno podjetje na splošno in njihov način dela. Osredotočil se bo tudi na svoje izkušnje in doživetja pri delu z osebami s posebnimi potrebami.

Poskrbljeno bo za tolmačenje iz znakovnega jezika v govor.

Prijavite se na tej povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKpGaa-2wy0Z8zlm05IJ_ahHjqnbC8oOHhx_tcD0tPhJMWqA/viewform

 

Podrobnosti

Datum:
4 novembra
Čas:
17:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
, , , , , , , , , ,