Loading Dogodki

• Ta dogodek je minil.

DELAVNICA: TRENING ZA MOŽGANE ZA VSA ŽIVLJENJSKA OBDOBJA

21 oktobra @ 10:00 - 12:00

V sklopu RehaCentra Sluh vas vabimo na delavnico Trening za možgane, ki bo v četrtek, 21. 10. 2021, ob 10. uri.
Potekala bo v živo, v prostorih ZDGNS ali preko spleta. Izvedba je odvisna od števila prijav.

Delavnico bo vodila Daša Peperko, izobraževalna trenerka, po izobrazbi pa medicinska sestra. V prostem času zelo rada bere in raziskuje neznano. Rada se udeležuje raznovrstnih izobraževanj, ki so povezana z delom z ljudmi, zdravjem in znakovnim jezikom ter organizacijo. Vso znanje in izkušnje, ki si jih je pridobila skozi življenje, sproti vključuje v svoje delo in se trudi, da ljudje skozi njene delavnice pridejo do spoznanja, česa so sposobni.

Mlada mamica in samostojna podjetnica se bo z vami družila vsak mesec. Na delavnici, boste skozi kviz preizkušali svoje možgane in tekom vprašanj izvedeli par zanimivosti o našem najpomembnejšem organu (poleg srca), ki nas ohranja žive. Naši možgani so namreč nekajkrat sposobnejši in prožnejši od računalnika in izjemno pomembno je, da jih ohranjamo zdrave in prožne, da nam bodo lahko še dolgo služili. V tej delavnici se boste naučili tudi, kako lahko možgane treniramo doma in skupaj spoznavali, kakšni so učinki vseživljenjskega učenja.

Poskrbljeno bo za tolmačenje v govor in v znakovni jezik.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Prijave so obvezne.
Prijavite se TUKAJ!