Loading Dogodki

• Ta dogodek je minil.

Delavnica: Poskrbimo za dobro počutje

14 oktobra @ 16:00 - 18:00

V sklopu RehaCentra Sluh vas vabimo na delavnico Poskrbimo za dobro počutje, ki bo v četrtek, 14. 10. 2021, ob 16. uri.
Potekala bo preko povezave Zoom.

Delavnico bo vodila Daša Peperko, izobraževalna trenerka, po izobrazbi pa medicinska sestra. V prostem času zelo rada bere in raziskuje neznano. Rada se udeležuje raznovrstnih izobraževanj, ki so povezana z delom z ljudmi, zdravjem in znakovnim jezikom ter organizacijo. Vso znanje in izkušnje, ki si jih je pridobila skozi življenje, sproti vključuje v svoje delo in se trudi, da ljudje skozi njene delavnice pridejo do spoznanja, česa so sposobni.

Mlada mamica in samostojna podjetnica se bo z vami družila vsak mesec. Tokrat se bomo pogovarjali o tem, kako velik vpliv ima počutje na naše fizično mentalno zdravje. V tej delavnici bomo skupaj spoznali, zakaj je ravno počutje tisto, ki je tako pomembno za naše zdravje in kako lahko vpliva na potek naših misli. Izvedeli boste, kako lahko sami vplivate na svoje počutje in ali je pomembno, da se ves čas dobro počutimo ali moramo preprosto prisluhniti svojemu telesu.

Prijavite se TUKAJ!

Datum:
14 oktobra
Čas:
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
, , , ,

Prizorišče

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije
Drenikova ulica 24
Ljubljana, 1000 Slovenija